22 iunie 2024

(FOTO) Candidatul PSD Mangalia, Paul Foleanu: „Copiii Mangaliei merită locuri de joacă sigure şi atractive, nu minciunele servite de primarul liberal!”

Deşi problema locurilor de joacă din oraş lipsă ori degradate este veche, iar solicitările părinţilor, numeroase, primarul liberal nu  le-a luat în serios, rezumându-se doar la reabilitarea câtorva dintre ele.

Din păcate, copiii din zona Neptun – Olimp nu reprezintă o prioritate pentru primarul liberal, pe care i-a ignorat cu desăvârşire.

Şcoala nr. 4 Neptun este încuiată cu lacătul, iar terenul şi curtea au fost lăsate să se degradeze.

Spaţiile de joacă din zona blocurilor sunt scorojite, şubrede şi nu oferă siguranţă celor mici.

Din fericire, locatarii s-au mobilizat şi, sătui să aştepte să fie sprijiniţi, au creat din fonduri proprii un parc de distracţii în miniatură.

Astfel, locatarii blocului C 3 din Olimp au strâns bani şi au montat leagăne, plasă de sărit, au cumpărat trotinete, balansoare şi alte atracţii pentru cei mici. De asemenea, au amenajat şi pentru ei un spaţiu de recreere cu grătar, masă şi fotolii.

La Neptun, copiii au avut noroc să primească în dar un spaţiu de joacă nou-nouţ, amplasat în urmă cu câteva luni de către o firmă din Breaza, judeţul Prahova. Parcul este situat pe variantă, vizavi de parcul de aventură.

De un cinism fără pereche, primarul liberal s-a lăudat copiilor şi părinţilor că acest parc nou, viu colorat, cu jucării, bănci şi mese pentru şah reprezintă o investiţie care îi aparţine. Dacă a ajuns să mintă până şi nişte copii nevinovaţi, înseamnă că gradul său de respect faţă de comunitatea locală este extrem de scăzut.

Vă asigur, că fiecare cartier va avea spaţii de joacă atractive şi sigure destinate recreerii celor mici, care au nevoie să-şi petreacă timpul mai mult în aer liber şi mai puţin în compania telefoanelor şi calculatoarelor.  

Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Constanța

Executat de SC News Edit Media SRL, portal www.editiadesud.ro

CMF 21240002

Pe aceeași temă:

A doua VICTORIE a lui Paul Foleanu: „Azi-noapte Poliţia Naţională a făcut dreptate: a îndepărtat afişele amplasate ilegal de către Radu Cristian în staţiile de autobuz”