25 iulie 2024 13:08

Zanfir Iorgus si-a lansat candidatura la primarie

Echipa Zanfir Iorgus: dr. Laura Condur,  ing. Vasile Iorga,  dr. Laura Cârlan,  ec. Linica Stan,  ec. Nicolae Moroianu,  jur. Paul Foleanu, ing. Ioan Griguţă, prof. Ioan Gogoaşă, prof. Adrian Vărgatu,  dr. Kadisha Muayabo, prof. Camelia Boboc, prof. Livia Costache, manager Claudiu Socianu, ing. Daniela Filip, prof. Angela Soare, pastor Dorel Toma,  prof. Vianora Avădanei, prof. Nurdan Amza,  Abdula Ruşen,  ec. Dragoş Ioniţă, ec. Cristian Rotaru, prof. Ramona Buzea,  ec. Levent Beghim,  ing. Lucian Popescu,  ec. George Trandafirescu, ec. Nicoleta Bulgaru,  arheolog Nicolae Alexandru, ec. Costel Vicol,  Antrenor Nicolae Iofciu,  ing. Viorel Vătafu,  jur. Nicu Mavrodin

16 thoughts on “Zanfir Iorgus si-a lansat candidatura la primarie

 1. Lansare in stil american, pacat ca si la „Cape Canaveral” mai rateaza cateodata lansarile …
  Pentru cei chemati sa faca parte din echipa nu stiu daca este un „orgoliu” tinand cont de fosta cardasie.
  Sau se bazeaza pe spiritul olimpic: important e sa participi …

 2. Lansare in stil american, pacat ca si la “Cape Canaveral” mai rateaza cateodata lansarile …
  Pentru cei chemati sa faca parte din echipa nu stiu daca este un “orgoliu” tinand cont de fosta cardasie.
  Sau se bazeaza pe spiritul olimpic: important e sa participi …

  1. succes la ce ??? probabil la ce a mai ramas de distrus .amintitiva de curtea spitalului , padurea Comorova , viile din jurul Mangaliei si altele . Mai exista ceva ? Toate sunt pe numele lor .

 3. Mangaliotii sunt sado-masochisti daca mai iese PDL . Mangalioti uitati-va ce se intampla in toata tara = nimeni nu mai vrea PDL , oamenii or fi buni dar politica lor este foarte proasta .Au distrus tot pe unde au trecut .

 4. tudor…se voteaza omul, nu partidul.. Pai daca am asemana PSD cu tusac ar fi fost un partid sub 3%

 5. Pai si ce mare scula de om e Iorgus asta . Frate nu ne ajunge cat ne-a furat 12 ani(Iorgus) . Vorba lui Basescu e un Gaozar. Uitativa ce au facut PDL in tara asta, daca suntem sado-masochisti vb lui Tudor asa ne trebuie…

 6. Nici un primar nu poate fi corect si cinstit pentruca odata ajuns in functie sunt fortati sa faca jocul celor de ,,,mai sus. Dar, sa recunoastem ca are pacatele lui,in schimb a tinut cont si de noi, tot am avut caldura, orasul ca o floare,deci a mai scapat ceva si ca noi sa nu simtim ce am simtit cu psd-ul. Omul nu Partidul-Succes deplin!

 7. iorgus a facut prea putin in tot timpul domniei lui si sa nu uitam ca a avut bani la greu de pe pamanturi .in ultimii ani de primat a fost aproape inexistent a fost incalecat de toti oportunistii si nu mai avea nici un pic de autoritate Cred ca a venit vremea sa dam o sansa altui candidat in nici un caz tusac .petru cosmarul din iarna din cauza orgoliilor iorgus tusac merita ambii penalizati .numai asa incet incet viitorii vor sti ca minciuna coruptia dezinteresul au picioare scurte

 8. BRAVOOO ANA ai spus tot….a beneficiat de cel mai mare mandat si cei mai multi bani si cu ce ne multumeste pe noii , doar ca am avut caldura si apa calda….ha ha ha NU MULTUMIM…..

 9. Voteaza-l pe Tusac tu ma, sa iti doi mici la el in camping(ca I-a dat masa mostenire) si ingheata in Casa cu familia ta. Daca te porti frumos poate te face si acolitul Maganu o plimbare moca cu microbuzul…

 10. Iorgus dupa ce va iesi primar va trebui sa plateasca cu varf si indesat tuturor care il ajuta sa iasa primar: Sebat,Raim,Piciu,Gheorghe Romica camataru,etc.
  Noi oamenii de rand vom suferi in tacere.Orasul nostru este acaparat de interlopi

 11. asta spre deosebire de tusac care are ca oameni ai legii in mangalia pe beinur balaban piciu soare tanasa adik intelectuali unu si unu.

Comments are closed.