14 iunie 2024

Ziarul Primariei lansat in cutiile postale

Aşa cum salutam, în urmă cu doi-trei ani apariţia ziarului „Buletin Informativ“, redactat de administraţia Tusac, ne bucurăm să vă semnalăm apariţia, în cutiile poştale, a „Buletinului Informativ“, tipărit de actuala administraţie Cristian Radu.

Vestea bună este că „foaia“ informativă a Primăriei cuprinde ştiri pozitive despre Mangalia. Şi, chiar dacă „veştile bune nu sunt veşti“, „Buletinul“ ne informează că vom avea căldură la circa 300 de lei gigacaloria, că numărul beneficiarilor de ajutoare sociale este în continuă creştere, că sezonul estival a fost plin de concerte şi evenimente, dar şi că numărul căţeilor necastraţi este în continuă scădere.

Trecând, cu indulgenţă, peste micile greşeli inerente începutului (faptul că line-up-ul Liberty Parade menţionat în „buletin“ a fost cel de anul trecut, invitatul special al ediţiei fiind „DJ-ul Dj-ilor“ Roger Sanchez şi nu Sharam, că Gala Tânărului Actor HOP! 2012 a fost dedicată memoriei regizorului Cornel Todea, fondatorul şi directorul manifestării şi nu regretatului Ştefan Iordache, dupa cum stiu cei ce au urmarit seara de seara evenimentul, că, deocamdată, elevii din Mangalia NU au primit ghiozdanele anunţate ca fiind deja oferite de Primărie sau că „Jandarmii şi poliţiştii se vor ocupa de siguranţa cetăţeanului“, fiindcă, până acum, probabil, au mâncat covrigi ori că fotografia şcolarilor mangalioţi de pe prima pagină este de fapt a unei clase din… Timişoara!), urăm viaţă bună noului „Buletin Informativ“ şi să se menţină pe „piaţă” în ciuda crizei financiare!

Am fi urat acelaşi lucru şi colectivului de redacţie, numai că acesta nu este menţionat în paginile publicaţiei…

6 thoughts on “Ziarul Primariei lansat in cutiile postale

  1. Este bine ca Primaria are bani pt imaginea domnului Radu. Atunci sigur are si pt combustibil, curatenie si alte lucrari stringente!

  2. Este bine ca avem informatii prin acest ziar Daca ar fi si adevarate cu atat mai bine ca zvonacii ne imbarliga permanent cu zvonuri si minciuni In felul asta zvonacii vor disparea incet incetNe am saturat de atatea baliverne scoase de cei care ne au otravit ani de zile

  3. FOARTE BINE,ZIAR A EXISTAT SI PE VREMEA LUI IORGUS ,TUSAC.INFORMATIA SCRISA RAMINE INDIFERENT CE CRED UNI SAU ALTII.

Comments are closed.