29 martie 2024

Trafic îngreunat pe bd. Mamaia din mun. Constanța!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe bd. Mamaia (zona intersecției bd. Mamaia cu str. Bucovinei) din mun. Constanța, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe acest bulevard –  tronsonul cuprins de străzile Alexandru cel Bun și Bucovinei, astăzi – 11 noiembrie  2021, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții.