Trafic îngreunat pe bd. Tomis (zona Dacia) din mun. Constanța!

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr. 255 (bl T2) din municipiul Constanța, echipele RAJA efectuează lucrări pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard.

Astfel, astăzi – 01 februarie 2022, în intervalul orar 09.00 – 16.00 se restricționează traficul auto pe benzile 1 și 2 de circulație de pe bd. Tomis, pe o porțiune de aproximativ 50 m – sensul de mers dinspre str. Soveja spre bd. Al. Lăpușneanu.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid.