29 martie 2024

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE KARATE INTERSTILURI WKF

COMUNICAT

Sambătă 17.11.2012 la Centrul Olimpic de la Izvorani, Ilfov, se va desfăşura Campionatul Naţional de Karate Interstiluri WKF, organizat de Federaţia Română de Karate (preşedinte Adrian Popescu-Săcele, secretar general Vasile Manea). Campionatul se organizează la probele de Kata (luptă imaginară) şi Kumite (luptă sportivă), pentru cadeţi (14-15 ani), juniori (16-17 ani), tineret (16-20 ani) şi U 21 (18-20 ani), individual, la feminin şi masculin.

De la C.S. „Marea Neagră” Constanţa, este înscris un singur sportiv, Gidu Ioan Zal, 18 ani, care va participa la Kumite individual, tineret în cadrul categoriei 65 kg şi U 21 la categoria -68 kg. Scopul organizării campionatului îl reprezintă evaluarea nivelului de pregatire al fiecărui sportiv şi selectarea pe criterii de performanţă a loturilor nationale lărgite pentru participarea la Campionatul European de Karate din 2013, pentru cadeţi, juniori şi tineret, care se va desfăşura la Konya în Turcia.

Sportivul nostru nu a avut cea mai bună formă la campionatul naţional de stil, dar în urma pregătirii desfăşurate acesta a făcut progrese şi sperăm că va avea o comportare bună, mai ales că este înscris la două categorii diferite şi va avea posibilitatea să lupte în mai multe meciuri.

1 thought on “CAMPIONATUL NAŢIONAL DE KARATE INTERSTILURI WKF

Comments are closed.