22 iunie 2024

Candidatul PSD Mangalia la funcţia de primar, Paul Foleanu: „Plesnit de dosarul penal de corupţie, primarul Radu Cristian încearcă să-şi obţină imunitatea negociindu-şi un post de parlamentar!”

Invitat la un post de televiziune, candidatul PSD Mangalia, Paul Foleanu a declarat că un prieten din stafful de campanie al PNL Bucureşti i-a confirmat faptul că, speriat de verdictul din dosarul penal de corupţie în care are calitate de inculpat pentru săvârşirea a 95 de fapte, cu un prejudiciu de 13 milioane lei,  actualul primar Cristian Radu şi-a negociat pentru la toamnă un post de parlamentar pentru a obţine imunitate.

Un alt subiect fierbinte l-a reprezentat actualul sezon estival care, asemenea anilor trecuţi, a debutat cu stângul în sudul litoralului. „1 Iunie ar fi trebuit să înceapă în forţă la Mangalia. Dar staţiunile au fost goale. Nu ştiu cum a primit autorizaţie cel care deţine hotelul Adriana din staţiunea Venus, pentru că şi-a construit gardul exact pe asfalt, nu mai există trotuar acolo. Pe unde vor merge turiştii, printre maşini?!

Mai grav, primarul i-a obligat pe absolvenţii de clasa a XII-a, care îşi programaseră festivitatea de terminare a liceului pe 9 iunie, să participe la un concert cu doi manelişti, organizat în faţa Casei de Cultură! Este o sfidare adusă culturii din Mangalia! Aşa ne educăm copiii, cu manele?! Şi mai ridicol, manelistul a salutat de mai multe ori spectatorii „Bună seara, Medgidia, mulţumesc, Medgidia!”.

Nu în ultimul rând, pentru această mascaradă, care i-a nemulţumit pe părinţi şi pe cadrele didactice care mi-au trimis mesaje, Primăria Mangalia a cheltuit 260.000 lei pentru robe şi plachete scrise GREŞIT, cuvântul ABSOLVENT, fiind inscripţionat ABSLOVENT!!!! O bătaie de joc faţă de copii şi oraş.

Revenind la sezon, chiar ieri mi s-a semnalat că nu funcţionează iluminatul public în Neptun. În plus, problemele pe care l-am văzut în staţiuni au rămas la fel. Din păcate, avem un turism balcanic manelistic, şi din această cauză, nu avem vizitatori”.

Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Constanța

Executat de SC News Edit Media SRL, portal www.editiadesud.ro

CMF 21240002

Pe aceeași temă:

(VIDEO) Paul Foleanu, candidatul PSD Mangalia la funcţia de primar: „Orașul suferă, cetăţenii sunt trişti, iar vârstnicii, singuri. Principalul meu deziderat este să schimb în bine Mangalia!”