22 iunie 2024

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru primărie: „Voi înființa Grădina Botanică Mangalia, ce va deveni un spațiu de recreere și un centru educațional pentru comunitate”

Semiran Abdurefi

Semiran Abdurefi

Într-un oraș în care natura a fost ciopârțită și schilodită, în care spațiile verzi au fost, practic, desființate de administrația locală, Semiran Abdurefi, candidatul USR Mangalia pentru primărie, dorește înființarea unei grădini botanice, ce va deveni un centru educațional, de recreere și în care vizitatorii vor putea învăța despre diversitatea plantelor.

Grădina Botanică Mangalia va fi un spațiu dedicat colecționării, conservării și expunerii diversității plantelor și ecosistemelor. Aceasta va include o varietate de plante native și exotice, organizate în diferite zone tematice sau habitaturi pentru a oferi o experiență educativă și recreativă completă.

Atât locuitorii orașului nostru, cât și turiștii, vor avea acces la un spațiu verde și relaxant, unde se pot bucura de frumusețea naturii, pot petrece timp în aer liber și pot practica activități recreative și sportive.

În același timp, va servi ca un centru educațional pentru comunitate, oferind programe și activități pentru toate vârstele. Vizitatorii vor avea oportunitatea de a învăța despre diversitatea plantelor și importanța conservării biodiversității.

Construirea unei grădini botanice în orașul nostru reprezintă o oportunitate unică de a investi în educație, conservare și dezvoltare durabilă. Această inițiativă va aduce beneficii pe termen lung comunității noastre și va ajuta orașul nostru să devină un loc prietenos cu mediul înconjurător și preocupat de bunăstarea cetățenilor săi.

Prin implementarea acestei propuneri, vom crea un loc emblematic și inspirațional pentru orașul nostru, care va fi apreciat de generațiile actuale și viitoare”, a transmis Semiran Abdurefi locuitorilor orașului.

Comandat de Uniunea Salvați România,
pentru Ediția de Sud, www.editiadesud.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 41240005

Pe aceeași temă:

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia: „Cristian Radu taie 20 de hectare din Pădurea Comorova pentru a amenaja un așa zis parc de 7 hectare!”

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia: „Șantierul Damen se află, chiar în acest moment, în cea mai gravă situație de la înființarea sa din 1980, riscând să fie tras pe linie moartă”