18 iulie 2024 20:17

Mai sunt doar șapte zile până la finalul Concursului de pictură și desen „Apa este Viață!”. Iată care sunt premiile

Premii Apa este viata

Premii Apa este viata

RAJA Constanța le transmite celor mici că mai au doar șapte zile până la finalul Concursului de pictură și desen Apa este Viață – ediția 2024!

Este o oportunitate minunată de a vă exprima creativitatea și de a transmite un mesaj important despre importanța apei în promovarea păcii.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți și să deveniți concurenți cu drepturi depline! Lucrările pot fi realizate prin orice tehnică (ulei, acuarelă, creion, peniță, etc.), sub formă de fotografie sau scanate și însoțite de Declarația de Consimțământ parental. Premiile de interes pentru cea mai tânără generație – laptop-uri, tablete și console, dar și vouchere la librăria Cărturești, își așteaptă noii posesori.

Sunteți eligibili dacă vă încadrați în limita de vârstă 7 – 16 ani, aveți domiciliul în județul Constanța și urmați cursurile unei instituții de învățământ.

Înscrierile se fac pe adresa de email: concurs@rajac.ro, până la data de 27 februarie 2024, iar lucrările vor fi publicate în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA, începând cu data de 05 martie 2024.

Primele 25 de lucrări care vor primi cele mai multe like-uri vor intra în cursa pentru premii! 

Regulamentul concursului și Declarația de Consimțământ parental pot fi regăsite aici: https://rajac.ro/concurs-de-pictura-si-desen-apa-este-viata-2024/.

     Având în vedere numeroasele clarificări solicitate, menționăm încă o dată prevederile Capitolului 3 din Regulamentul Concursului – Înscrierea în concurs:

3.1 Participantul sau părintele/tutorele/reprezentantul legal al acestuia va trimite un e-mail pe adresa concurs@rajac.ro cu subiectul Concurs Apa este viață, în textul căruia trebuie să menționeze obligatoriu: titlul lucrării, numele și prenumele celui care a realizat-o, vârsta, clasa, școala unde învață și un număr de telefon pentru a putea fi contactat în cazul în care vor fi necesare anumite clarificări sau dacă va fi desemnat câștigător.

3.2 O singură lucrare a participantului va fi atașată în format JPEG/PNG sau PDF. Formatul transmis trebuie să fie de calitate, cu o rezoluție mare, care să pună cât mai bine în valoare lucrarea.

3.3 Nu sunt acceptate lucrările care nu respectă formatul stabilit la pct. 3.2 din Regulament, care sunt fotografiate parțial, cu colțurile îndoite sau cu o formă imprecisă, sau lucrările care au  înscrise diferite informații (date despre autor, titlul creației, etc.).

Ținând cont de prevederile enunțate mai sus, vă rugăm să nu mai trimiteți desene cu diverse înscrisuri, inclusiv titlul lucrării!!!

Mult Succes!