28 mai 2024

Paul Foleanu: „Am redactat un proiect de hotărâre de scădere a preţului gigacaloriei de la 295 de lei la 195 de lei“

Invitat la recepţionarea sistemului centralizat de termoficare prin alimentarea cu gaze naturale, consilierul local Paul Foleanu a declarat că, o dată cu instalarea arzătoarelor pe gaz în centrale, este timpul reducerii preţului gigacaloriei: „Deşi grupul din care fac parte a fost în opoziţie în mandatul trecut şi este şi în actualul, mulţumesc senatorului Moga pentru demersurile făcute pentru aducerea gazului la Mangalia. Totodată, anunţ public că am redactat un proiect de hotărâre prin care propun scăderea preţului gigacaloriei de la 295 de lei, la 195 de lei. Sunt sigur că toţi colegii mei vor fi alături de mine, mai ales că, prin racordarea centralelor la gaze naturale, se vor produce importante economii la bugetul local. Efectele acestui proiect se vor resimţi în buzunarele cetăţenilor Mangaliei de la 1 ianuarie 2014“, a promis consilierul local.

8 thoughts on “Paul Foleanu: „Am redactat un proiect de hotărâre de scădere a preţului gigacaloriei de la 295 de lei la 195 de lei“

  1. printre 20 de netoti si profitori s-a gasit unul care sa stea alaturi de cetatenii mangaliei.

  2. Un cadou frumos facut cetatenilor din Mangalia de sarbatori. Dumnezeu sa va ajute domnule Consilier ca sunteti alaturi de oamenii simpli!

Comments are closed.