17 aprilie 2024

Potrivit președintelui PDL Mangalia, Zanfir Iorguș, ”Primăria Municipiului Mangalia este în pragul falimentului”

Filiala PDL Mangalia a remis mass-media un comunicat de presă, în care este prezentat bilanțul realizat de către conducerea formațiunii politice cu privire la activitatea administrației publice locale din ultimii 5 ani.

Potrivit liderului PDL Mangalia, Zanfir Iorguș ”Primăria are, în momentul de față peste 250 miliarde lei datorii și în ultimul an a mai contractat un credit în valoare de aproximativ 200 miliarde lei. Mai atrag atenția asupra următoarelor aspecte:

● Lipsa fondurilor guvernamentale atrase în Mangalia – Dacă în perioada 2008-2012, am reușit să atrag, ca deputat,  aproximativ 5 miliarde lei, în fiecare an, pentru reparații școli, grădinițe și biserici, și peste 100 miliarde pentru investiții în turism, în ultimul an aceste fonduri de la guvernul USL sunt ca și inexistente;

● Sistarea din 2008 a finalizării P.U.G. (Plan de Urbanism General) pentru Mangalia a condus la blocarea multor investiții noi. Singurele investiții din oraș, în derulare, sunt cele cu fonduri europene începute în 2007: Club Nautic și Callatis la Malul Mării. Din păcate, nici măcar sala de ședință a Consiliului Local nu a putut fi renovată în 6 luni de zile, fapt ce a condus la o premiera în orașul nostru (și cred că și în România) –Desfășurarea ședințelor Consiliului Local la diferite cârciumi, printre clienți.

Este îmbucurător totuși, faptul că, în comparație cu atitudinea pe care o avea fostul edil Tusac, colaborarea primarului actual cu consilierii locali este mai bună și sper ca acest lucru să continue și să se îmbunătățească și mai mult pentru binele cetățenilor din oraș”.

6 thoughts on “Potrivit președintelui PDL Mangalia, Zanfir Iorguș, ”Primăria Municipiului Mangalia este în pragul falimentului”

  1. mai bine s-ar uita la sediul lor de pe 1 decembrie…
    Decazut, imputit, intri acolo zici ca esti la bar de negri….

  2. Ce ar fi sa ii evacuam ? Ca e al primariei mai bine dam locuinte la saraci.

  3. sigur ca da si in acelasi trend sa luam si sediu pnl ca e plin de gandaci si sediul psd ca e plin de sobolani.

  4. Iorgulet sa se ocupe de afacerile lui ca sa nu dea faliment si sa lase pe altii sa se ocupe de primarie .Daca primaria are datorii este vina maeestrului de ceremonii iorgu si a amicului lui tusac ca sa nu mai vorbim de PNTCD care a facut multe smecherii prin fostii .

  5. amicu tusac parca e ala de l-a facut primar pe raducu.sa acum musca mana care i-a dat pe mana papica lui si camarilei?

Comments are closed.