19 martie 2024

Zanfir Iorgus, primar pentru a patra oara!

Zanfir Iorgus si-a surclasat contracandidatul, Radu Cristian cu peste 400 de voturi si, de astazi, este noul primar al Mangaliei.

31 thoughts on “Zanfir Iorgus, primar pentru a patra oara!

    1. Vişa este un preş ca oricare alt preş. Pe tot parcursul campaniei electorale mi-a şters orice comentariu postat pe blogul său, ulterior blocându-mi accesul pe ip.

      Comentariile mele, n-au încălcat niciodată bunul simţ şi, mai mult decât atât, nu părtineau pe niciunul dintre candidaţii la Primăria Mangalia.

      Modul în care această scamă politică, Vişa, a înţeles să cenzureze libera exprima dă foarte mult de gândit, fiind o încălcare gravă a drepturilor cetăţeneşti.

      Nu pot decât să mă bucur de înfrângerea suferită de candidatul lor, tovarăşu Radu, candidat „independent” PNL, această „Albă ca Zăpada” a Gărzii Financiare.

      Cooptarea de noul primar al unor astfel de lătrăi gen Vişa, indiferenta de forma aleasă de „colaborare”, nu-i va aduce decât deservicii în activitatea de primar a tov. Zanfir.

      1. de acord cu ce parerea ai despre visa!pe cat pui pariu ca dupa o saptamana scoate capul din nisip si o sa fie,din punctul lui de vedere,cel mai curat om politic din oras,cel mai echidistant,etc…

      2. Si domnu’ admin de-aici sterge comentarii indreptatite si fara nici macar o injuratura sa a fi cel putin ofensiv in el.

        Fiecare blog/site tine cu un canditat, se vede.

  1. Visa ati avut o campanie murdara bazata pe dezinformare. Unde sunt cele 16 procente ale lui Radu, pe care le avea in fata lui Iorgus? Visa nu va deosebeste nimic fata de PSD!! Bravo Iorgus!!

    1. Ce stii tu straine,Visa e departe,bratul lui vînjos,mii de comenturi imparte,sa nu mai vorbim de ce pe care-i sterge,ca nu ii convine adevarul.Ce pretentii poti sa ai de ca un socotitor de la I.A.S,care nu a facut nimic pe unde a trecut,a luat moca de la Iorgus pamint in buricul Neptunului,si de atunci,mai rau decit un caine,a muscat mereu mana care l-a hranit.O jigodie,care acum se mai si lauda ca este inginer,poate inginer la stat cu capul in kurul lui Tusac.

  2. FELICITARI! SA FI UN PRIMAR BUN ,SA NU TE IEI DUPA VORBE ,TOTI CARE AU LUCRAT CU TINE TE-AU ASTEPTAT SI AU SCAPAT DE TEROAREA CA SUNT LA ORICE ORA URMARITI CA DACA NU FAC CA ROSU IMPARAT SUNT DATI AFARA DIN SERVICIU.LA MANGALIA SA VOTAT OMUL NU PARTIDUL PENTRU CA DESI ESTE 8O% USL IN TOATA TARA,MANGALIOTI AU FOST MINTITI TOT TIMPUL

  3. Felicitari! Speram ca dnul Iorgus sa lase rafuielile personale si politice si sa fie primarul tuturor ,indiferent de culoare politica

  4. Mor de ciuda…..tocmai acu cind am invatat sa scriu cite ceva, de cind sunt la casa de cultura….
    Anul asta speram sa si invat sa scriu…

  5. bre mario, daca nu iti pacea teroarea de ce nu te-ai dus tanti la privat sa faci un ban cinstit? l-ati scuipat pe iorgus si l-ati facut cum v-a venit la gura in fata lui tusac si acum vreti sa va ierte? stie foarte bine cine i-a fost alaturi si cine nu. e ziua platilor.

    1. „Ziua plăţilor”?! Te poţi înscrie liniştit la Socola, au nevoie de astfel de oameni ca tine.

      Reciteşte comentariul tău şi află de ce România nu progresează şi nici nu are vreo şansă de a progresa.

      Propun spânzurătoarea, ca în Evul Mediu, atunci când ăla care ţuca mai dulce locul ăla de nu-l vede soarele al sultanului, îl putea mazili pe ăla de ţucase înaintea lui şi era domn.

      1. Madame,ce ar fi sa te duci tu la casa cu felinar rosu si sa-i lasi pe altii in pace?Ai preacurvit cu Tusac si acum miroase dupa tine?

  6. Felicitari, bravo d-l Iorgus, sa fiti sanatos si putere sa aveti grija de noi

  7. ne a dezamagit de 3 ori si ne va mai dezamagi inca o data i se rupe lui de Mangalia

  8. E cel mai bine pentru oras si pentru toti oamenii din Mangalia. Pe saracia asta nu era deloc bun unul obisnuit sa impuna spaga, precum facea el cand intra intr-o societate (Radu Cristian). Felicitari dl Iorgus Zanfir. Mangalia a avut cel mai bun primar 12 ani, va mai avea inca 4.

  9. adio turistii pentru Mangalia ,Saturn Venus ,Jupiter ,Neptun<Olimp
    iorgus primar va vinde totul

  10. Daca s-a votat omul ,,bine pregatit si cu SUFLET”, precum spuneti, sper ca acelasi om sa pastreze in functii oamenii care au facut CEVA CONSTRUCTIV pentru Mangalia si sa nu conteze ,,coloratura politica” ci COMPETENTA SI BUNUL SIMT.Razbunarile, vendeta politica si personala nu ar putea fi arme in mainile unui astfel de om.

  11. E DEZINFORMARE! Inca nu s-au dat rezultatele FINALE! Si in ultimul ceas se poate schimba TOTUL! Nu va bucurati in avans ca s-ar putea sa suferiti de sindromul ,,Geoana” fara s-o stiti! NU ACESTA ESTE PRIMARUL!

  12. tiganiada de azi a inceput…sa fim sanatosi….asa ne trebuie…

  13. Suntem bucurosi ! Am un proiect ecologic pentru Mangalia , abia asteptam sa scapam de muntii de gunoaie de pe langa noi . Iorgus e un om care vrea printre altele si un oras CURAT! Ne e dor de Mangalia de acum 6-7 ani !!! O_o

  14. cat sunteti de manipulabili pt un cearceaf sau o galeata nu realizati ca se poate si mai bine orasul sa fie floare asa cum ar merita si bani slava domnului ca au fost mereu dar prost gestionati de finu si nasu .cati fraieri dusi de nas pt nimic

  15. Va-ti vindut pentru un cearceaf sau un milion , care intr-o zi ii faci praf…Pacat , in Mangalia chiar se poate mai mult cu oameni de calitate,dar nu gen Iorgus sau Tusac…sincer ne meritam soarta.

  16. MANGALIOTI STATI LINISTITI CA NU MAI SUNTEM PROSTI DACA IORGUS NU SE VA TINE DE TREABA VOM IESI IN STRADA SI-L VOM DEMITE .CONSILIERI AR FACE BINE SA SE UNEASCA PENTRU BINELE ORASULUI SA LASE ORGOLIILE PERSONALE SI AFACERILE NUMAI PENTRU EI, SA SPERAM CA NU TOTUL VA FI ROZ DAR MACAR ACUM SA JUDECE LUCRURILE LA ADEVARATA VALOARE.SUCCES!

    1. da,da,veti iesi cum ati iesit in iarna cand nu aveam caldura!sau atunci nu ieseati ca nu va dadea voie intunecatul?acum va fa voie?imi e sila de revoltatii astia de carton!

Comments are closed.