20 septembrie 2024 2:53

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

În urma atenționărilor emise de Administrația Națională de Meteorologie, care anunță Cod Galben de intensificări ale vântului pe litoral și averse semnificative, ce pot cumula până la 30 l/mp, RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență la nivelul întregii societăți, pentru perioada 19 septembrie 2024, ora 20.00 – 20 septembrie 2024, ora 20.00.

Pe toată aria de operare, zeci de echipe de intervenție, dotate cu autospeciale de tip WOMA, vidanje, motopompe de mare putere și autoutilitare, sunt pregătite să acționeze prompt pentru soluționarea eventualelor probleme ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate în localitățile deservite.

Echipele vor asigura permanența și vor răspunde tuturor solicitărilor primite. Angajații societății depun toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și preluare/tratare a apelor uzate la parametri optimi. Singurele situații care ar putea afecta temporar activitatea, independent de operativitatea echipelor noastre, sunt cele cauzate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, solicităm abonaților să manifeste înțelegere, deoarece RAJA SA va face tot posibilul pentru reluarea serviciilor imediat ce vor fi remediate avariile apărute pe rețeaua de furnizare a energiei electrice.

Totodată, consumatorii care constată deficiențe în sistemul de distribuție a apei potabile sau de canalizare pot semnala problemele la dispeceratul RAJA, la numărul de telefon 0241.924, tasta 3, pentru soluționarea acestora cât mai rapid.

În funcție de evoluția condițiilor meteo și informațiile transmise de Administrația Națională de Meteorologie, activitatea Comandamentului pentru Situații de Urgență poate fi prelungită.

Lasă un răspuns