22 iunie 2024

Marian Makkai, candidatul PSD la Primăria Pecineaga: „Vom continua asfaltarea comunei și a satului Vânători, iar școala va fi modernizată și dotată prin PNRR”

Viceprimarul comunei Pecineaga, Marian Makkai, „singurul candidat la primărie născut, crescut și care locuiește la Pecineaga„, după cum îi place să se recomande, spune că va continua investițiile începute de actualul edil, Niculae Stan, dar că are creionate și mai multe proiecte proprii, pe termen lung.

Sunt câteva proiecte aflate în derulare, pe care vrem să le terminăm cât de curând. Printre acestea se numără aducțiunea de gaze naturale în satul Vânători și în Pecineaga, dar și construirea unei săli de sport.

Cu fonduri obținute în proiectul Anghel Saligny vrem să continuăm asfaltarea comunei Pecineaga și a satului Vânători. Proiectul este deja aprobat, trebuie să fim chemați să semnăm„, ne-a declarat Marian Makkai.

În acest moment, primăria Pecineaga are în derulare procedura de licitație, prin PNRR, pentru modernizarea Școlii Generale din localitate: „Ne dorim modernizarea sălilor de clasă și dotarea cu mobilier și aparatură IT„, spune Marian Makkai.

La această școală învață și micuții din satul Vânători, care sunt transportați la unitatea de învățământ cu un microbuz școlar.

Pentru aceștia, la Vânători va fi amenajat un parc de joacă.

În urmă cu două săptămâni, Marian Makkai își anunța candidatura la primăria Pecineaga:

După 8 ani de experiență în administrația locală, ca viceprimar și consilier local, am decis că este momentul să ridicăm ștacheta și să intru în cursa pentru funcția de primar al comunei noastre.

În acești ani, am avut onoarea de a lucra alături de voi, de a asculta nevoile si preocupările voastre și de a lupta pentru binele comun.

Experiența mea ca viceprimar, m-a învățat multe lecții importante și mi-a oferit o perspectivă profundă asupra problemelor cu care se confruntă comunitatea noastră.

Am plăcerea să-i mulțumesc domnului primar, Niculae Stan, pentru colaborare și sprijin. De asemenea, mulțumesc și echipei din primărie alături de care, am reușit să demarăm și să implementăm multe proiecte importante pentru oameni și comunitate.

Mai mult decât atât, doresc să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, dar și tuturor celor care m-au criticat. De la fiecare din voi am avut ce învăța.

Îmi doresc să fiu PRIMARUL TUTUROR, un om deschis și transparent, care să asculte opiniile și problemele fiecărui cetățean.

Avem încă mult de muncă, să continuăm tot ce am început în ultimii 4 ani și să demarăm noi investiții atât de necesare pentru noi toți.

Dragi prieteni, vă invit alături de mine să facem din comuna noastră, o comunitate de care să fim mândri!

Pe aceeași temă:

OFICIAL: Marian Makkai a intrat în cursa pentru primăria comunei Pecineaga din partea PSD